Individuele coaching

Net gestart als ondernemer. Best overweldigend hé?
Tijdens onze individuele coaching gaan we samen stappen zetten zodat jij sterker wordt als vrouw en als onderneemster!

Ik ben overal maar half: half mama, half onderneemster,… en ik loop constant achter de feiten aan.
Ik wil groeien, maar ik ben bang om mezelf opnieuw te verliezen. Na de burn-out heeft mijn zelfvertrouwen een serieuze deuk gehad.
Ik vind het moeilijk om mezelf te laten zien als onderneemster. 
Ik kan soms zo gepassioneerd zijn, dat ik vergeet dat er nog heel veel ander aspecten in mijn leven zijn die ook aandacht verdienen.
Ik wil een beter evenwicht vinden tussen er zijn voor mijn klanten en voldoende tijd besteden aan zelfzorg.

 

 

 

Het zijn maar enkele uitspraken van mijn klanten.
Allemaal startende ondernemers die heel graag willen groeien, maar ook vast lopen. Vast lopen op belemmerende overtuigingen, op een planning die niet werkt voor hen,… en daardoor zichzelf en hun onderneming dreigen te verliezen. 

Individuele coaching is een cadeautje die je verder brengt dan waar je nu staat, die je waarde brengt, die je meer plezier brengt.

Ik zeg bewust plezier, want ik ben ervan overtuigd dat coaching niet altijd drama hoeft te zijn. De gedachte van steeds maar in het verleden te duiken of te blijven wroeten in een open wonde, ligt niet in mijn coachingsstijl.
We vertrekken vanuit jouw verhaal en gaan kijken naar jouw sterktes. Hoe kunnen we deze vergroten, hoe kunnen we deze omzetten naar meer oplossingen, hoe kunnen we deze een plekje geven in jouw plan naar meer confettigelukjes.

Doorheen mijn coaching gaan we aan de slag met werkvormen. Geen urenlange praatsessies, maar de handen uit de mouwen steken om op een zeer praktische, hand-on manier aan de slag te gaan. 

Boek nu je eerste uurtje coaching. 

A little progress each day, adds up to big results

Elke sessie duurt 1 à 1.5 uur via zoom.
De kostprijs bedraagt 74 euro per uur (exclusief BTW, inclusief confetti). 

SPECIAL SUMMERDEAL
Speciaal voor wie blijft knallen tijdens de zomer lanceer ik deze unieke summerdeal.
Wat mag je verwachten:

  • Twee uur coaching online of offline 
  • Extra feedbackronde, extra accountability op één van jouw acties via een voiceberichtje, mail of video.
Kostprijs: 97 euro 

Boeken kan je hier

Boek nu je eerste uurtje coaching. 

Merci voor het fijne gesprek en de nieuwe inzichten.
Support van Sofie
Je hebt me weer zin doen krijgen om te starten. Daarvoor alleen al een dikke merci!
Sofie van Echo Ouderschap
Previous
Next

Boek nu je kennismakingsgesprek

Kies eerst voor een gratis kennismakingsgesprek. Het is de ideale manier om elkaar wat beter te leren kennen, want voor coaching moet er een klik zijn, een match! Tijdens dit gesprekje hoor ik graag waar jij naar op zoek bent en geef ik je graag wat meer info rond de opbouw van mijn coaching. 

 

Let’s get social

© Copyright 2021 Confetticoach. All Rights Reserved.