ConfettiWorks

Een overzicht van de komende ConfettiWorks – dagen vind je op deze pagina.
Alle algemene info kan je hier nalezen. 

Maandag 9 oktober
De Republiek – Brugge

Thema: Plannen, om ook vol te houden?
Je herkent het misschien wel: stiftjes in pastelkleuren, verschillende mooie planners waar je ooit mee bent gestart, maar zonder vele succes,… In deze sessie geef ik je mijn persoonlijke tips mee om plannen ook vol te houden, waardoor de rust in je hoofd en je onderneming kan terugkeren.

Dinsdag 24 oktober 
Wagon241 – Herzele

Thema: Imposter, beat it!
Imposter: een vreselijk beestje die jou klein wil houden, je doet twijfelen en je soms volledige in freeze-modus doet gaan. Diep vanbinnen schuilt er perfectionisme achter en ook dat kent verschillende vormen. Hier een inzicht krijgen is een eerste stap vooruit.

Donderdag 9 november
Pitchkaffee – Lochristi

Thema: Start to notion.
Notion is volgens mij dé online tool om jouw leven en business te organiseren. Ik gebruik het intussen ruim 3 jaar om dagelijkse basis en ik zou het voor geen geld meer kunnen missen. Ik toon je graag de basisstappen om op te starten en hoe ik er mee aan de slag ga.

Donderdag 23 november
Oord – Kortenaken

Thema: Waarom stel ik zaken uit?
“Ik weet wel wat ik moet doen, maar om de een of andere reden stel ik altijd zaken uit.” Uitstelgedrag werkt allesbehalve motiverend, maar nee je hebt niet meer discipline nodig. 
Tijdens deze inspiratiesessie geef ik je concrete tips waar je vandaag mee aan de slag kan om te groen in jouw actie en daadkracht.

Donderdag 7 december
Second Mood – Turnhout

Thema: Ambetante Angela
Angela is het irritante stemmentje in mijn hoofd die er voor gaat zorgen dat ik me onzeker voel en ga twijfelen. Ze doet er alles aan om me veilig te houden… Ken je ze ook? Die belemmerende overtuigingen houden onze groei tegen. Een eerste stap: haar beter leren kennen, om ze dan in een verdere proces te verslaan met Krachtige Karla. 

The distance between your dreams and reality
is called ACTION.

Let’s get social

© Copyright 2021 Confetticoach. All Rights Reserved.