ConfettiWorks

Echt de tijd nemen om
aan je bedrijf te werken! 

"Ik weet wel dat het belangrijk is om aan mijn bedrijf te werken, maar ja... er komt altijd iets tussen.

Herkenbaar?

 • Ik weet dat ik aan mijn zaak moet werken, maar thuis lukt me dat niet. Te veel afleiding en de drang om eerst klantenwerk te doen is altijd veel te groot.
 • De verleiding is om te scrollen is soms groot. En ‘s avonds voel je je al een schuldig omdat je te weinig hebt gedaan.
 • Soms heb je gewoon eens iemand nodig om mee na te denken, te brainstormen.
 • Je bent op zoek naar iets met meer actie, met meer connectie, met meer concrete hulp.
 • ..

I feel you…

Bovenstaande uitspraken zijn er van mijn klanten en collega – ondernemers. Ondernemen is een pittig dingetje en voelt soms wat eenzaam aan. We willen de vrijheid, maar missen het soms om af en toe eens een collega te hebben om bij te praten, advies te vragen en om een duwtje in de rug van te krijgen. En je verhaal af en toe eens kwijt kunnen, want jouw partner snapt dat toch niet.

Met ConfettiWorks wil ik jou niet een aantal collega’s geven voor een dag, maar wil ik jou ook de nodige accountability bieden om een bepaalde acties te gaan opnemen, specifiek om aan je bedrijf te gaan wrken.

Waar ondernemen voor jou echt om draait?  

 • Je wil in kleine groep mensen leren kennen. Dat is écht.
 • Je wil geïnspireerd en uitgedaagd worden op thema’s als zelfzorg, productiviteit, imposter, uitstelgedrag,… , want daar zit jouw groei.
 • Je wil de dag starten met een duidelijk doel en dat (uiteraard!) ook halen. Yes we zorgen dat die accountability zo sterk mogelijk is!
 • Je wil dit niet alleen doen, maar ook met de nodige begeleiding: direct, concreet, hands-on. 
 • En tuurlijk mag het ook gewoon gezellig en tof zijn. 

Dinsdag 30 januari – Online

Thema:
Grote doelen – kleine acties

Om in actie te komen, om jouw accountability hoog te houden heb je een bepaalde richting, een doel nodig. Toch zien we het al daar mislopen omdat we het veel te groot, te overweldigend maken. In deze sessie help ik je graag om van die grote doelen naar behapbare kleine acties te gaan zodat je elke week opnieuw vooruitgang blijft maken! 

Dinsdag 27 februari – Online

Thema:
Laat het systeem voor jou werken! 

Todo’s, planning, projecten,… in de ideale omstandigheden heb je een systeem dat makkelijke te raadplegen is en werkt het voor jou, in plaats van omgekeerd.

Toch zie ik nog te veel mensen strugglen om een houvast te vinden, terwijl dat net jouw accountability enorm kan vergroten. 

Dinsdag 26 maart – PitchKaffee Lochristi

Thema:
Zelfzorg als basis

Knallen, blijven gaan, vallen en terug opstaan,… het ondernemerschap is een pittige marathon. En af en toe dreigen we onszelf al eens te verliezen in die race naar meer en beter. Voor meer creativiteit en productiviteit is rust nodig en dan is zelfzorg de basis om je accountability hoog te houden.

Dinsdag 30 april – Online

Thema: 
Ik hou nooit iets vol!

Of het nu consistent verschijnen is op sociale media, de tijd nemen om elke week je planning maken of op gepaste tijdens je boekhouding op punt hebben… sommige dingen lijken zo zwaar en moeilijk dat je het nooit lijkt vol te houden.
Ik geef je graag wat handvaten en tips!

Dinsdag 28 mei – Online

Thema: 
Jouw netwerk in kaart

We staan er zelf niet altijd bij stil, maar eigenlijk heb jij een uitgebreid netwerk klaar staan voor je. En geloof me: het is groter dan je denkt. We gaan alles in kaart brengen om te kijken hoe we het bestaande kunnen inzetten, maar ook waar we nog specifiek naar op zoek moeten.

Dinsdag 25 juni – BLWRK Edegem 

Thema: 
2024 – part 2
We zijn halverwege het jaar dus ideaal om eens uitgebreid de tijd te nemen om terug te blikken, maar ook om plannen te smeden voor het najaar. Op die manier ga jij met een gerust gevoel de zomer in en ben je optimaal voorbereid voor het najaar.

Annelien van OfficeHero
Justine zorgde voor een leuke vibe tijdens de co-working. Er was ruimte om met elkaar in gesprek te gaan, een dosis planningsinpiratie, tijd voor een lekkere lunch maar ook om productief aan de slag te gaan. Ze stond meteen klaar als iemand een vraag had. Voor mij persoonlijk een hele toffe en verbindende dag!
Meer over Annelien
Sophie van de SelfmadeAcademy
We hebben samen gewerkt tijdens goed afgelijnde blokken en daarnaast was het heel gezellig met inspirerende babbels, een interessante inspiratiesessie net na het eten wat ideaal was en gewoon een hele leuke energie. Ik heb veel werk verzet en een paar knopen doorgehakt waar ik anders nog dagen over zou gedaan hebben.
Meer over Sophie
Jolien van Studio Flits&Flash
Het was een superfijne co-workingsdag met like-minded onderneemsters. De dag was perfect in balans, er was zowel tijd om in volle focus aan mijn eigen projecten te werken maar er was evengoed tijd om van elkaar en Justine te leren. Het was een productieve en leerrijke dag. Met als kers op de taart enkele lekkere dessertjes 😉
Meer over Jolien
Lobke van MUS interieur
Een leuke en gezellige co-working dag, babbelen en tips uitwisselen met andere ondernemers, wat nieuwe inspiratie opdoen rond planning.
Meer over Lobke
Vorige slide
Volgende slide

Welkom bij ConfettiWorks! 

Met Confettiworks gaan we werken aan ons bedrijf, connecteren, inspireren… Elke dag is opgebouwd volgens een gelijklopend stramien. We blijven doorheen de dag geconnecteerd via zoom!

9u30: Check-in
Tijd om kennis te maken en jouw acties van de dag te bepalen.
Geen idee waar te beginnen? Een weekje voor de ConfettiWorks krijg je de nodige info om je hier op voor te bereiden.

10u: Persoonlijke werktijd om aan je bedrijf te werken
Je loopt even vast, geen idee waar te beginnen,… geen probleem: ik ben heel de dag beschikbaar om jou te begeleiden.

12u: Lunch 
Tijdens de live dag is de lunch inbegrepen. 

13u: Klaar voor een shotje inspiratie,
De middagdip laten we deze keer niet winnen. 😅 Want we gaan er tegenaan met een shotje inspiratie. Een workshop waar we één bepaald thema behandelen die je kan helpen in je bedrijf. Een overzicht van de thema’s vind je hier wat verder.

14u: Persoonlijke werktijd om aan je bedrijf te werken
Jup, ik ben er nog steeds met raad en daad om je vooruit te helpen.

16u30: Check-Out
We nemen de tijd om terug te blikken op de voorbije dag, eventuele vragen nog voor te leggen en de groep en die laatste tips uit te wissen.

Kostprijs: 
Online: 27 euro
Live: 97 euro
Maximum 15 personen per dag.

 •  

Ik ben Justine Hollevoet, jouw confetticoach.

Al 15 jaar lang mag ik professioneel samenwerken met mensen die iets willen veranderen, iets willen betekenen, impact willen maken. En hoewel hun overtuiging en passie zo groot is, kunnen ze het vaak niet omzetten in daadkracht. Want “wat als…” ik niet goed genoeg ben of niemand mijn project/product wil kopen. 

Haal de confetti maar boven, want ik zie kansen en uitdagingen. Vanuit een positieve mindset gaan we jouw groot doel in kleine stapjes concreet en behapbaar maken. En dans gaan we schouder aan schouder, stap voor stap dat grote succes halen.

Let’s get social

© Copyright 2021 Confetticoach. All Rights Reserved.

Website in progress...

We zijn halverwege het jaar, dus het ideale moment om een aantal zaken op punt te zetten. 
Daarom krijgt de website op dit moment een nieuwe update., waardoor niet alle linken, doorverwijzingen,… op dit moment optimaal werken.

Heb je een concrete vraag? 
Stuur me een mailtje via