Over mij

Add a little confetti to every day: het klinkt heel simpel, misschien wel zoals een standaard pinterest-tegeltje…


maar wat als het jouw leven als vrouw én als ondernemer net iets gemakkelijker kan maken. 

Ik help jou in jouw rol als ondernemer groeien!

Ik droomde al lang van het ondernemerschap:
de vrijheid om zelf te bepalen wat je gaat doen en op welke manier, de keuze om te kiezen met wie je gaat werken, extra financiële mogelijkheden creëren en vooral impact maken, iets veranderen: het liefst voor zoveel mogelijk vrouwen.

Viel dat even tegen… want voor ik die mooie dingen kon bereiken kwam ik mezelf meermaals tegen en groeide de onzekerheid, voelde ik me schuldig omdat ik maar half aan het ondernemer was, half aan het ‘moederen’, half een werknemer,… en raakte ik het Noorden af en toe kwijt. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn onderneming.

Ploeteren, vallen en terug opstaan zorgde en onderstaande drie pijlers zorgden er voor dat ik niet alleen een sterkere ondernemer werd, maar vooral een sterkere vrouw.

Mijn 3 pijlers

Groeien als vrouw, groeien als ondernemer begint door te werken in jouw zone of geniuis. Je werkt niet alleen volgens jouw unieke talent, maar ook vanuit jouw waarden, jouw ervaringen en jouw visie.

Proberen, testen, uitproberen en opnieuw beginnen. Een positieve mindset helpt je om in het ondernemerschap door te zetten en te groeien.

Vertrekken vanuit jouw zone of genius en met een positieve mindset is één ding, maar je moet het ook gewoon nog doen. Sterke doelen en een goede planning zijn dan ook key. 

Benieuwd hoe ik het zelf aanpak?

Volg me via sociale media!

Hey, ik ben Justine!
Na tien jaar politieke carrière en verschillende jobs in de sociale sector was het tijd voor iets anders. Van één iets was ik overtuigd: impact maken, een steentje verleggen,… zodat sterke vrouwen de beste versie van zichzelf konden zijn zodat ze niet alleen zelf groeien, maar ook hun onderneming groeit.

Ik startte nogal impulsief met ConfettiCoach, maar na een intens coachingstraject vond ik mijn échte match bij startende vrouwelijke onderneemsters. Hun doorzettingsvermogen om te groeien is de perfecte drijfveer om aan de slag te gaan met heel het mindset – thema. Dat maakt hen niet alleen een sterkere vrouw, maar ook een sterkere ondernemer. 

 

Let’s get social

© Copyright 2021 Confetticoach. All Rights Reserved.