Jouw persoonlijke billenknijper!

Ik droomde al lang van het ondernemerschap:
de vrijheid om zelf te bepalen wat je gaat doen en op welke manier, de keuze om te kiezen met wie je gaat werken, extra financiële mogelijkheden creëren en vooral impact maken, iets veranderen: het liefst voor zoveel mogelijk vrouwen.

Viel dat even tegen… (wie dacht hier een fancy story te lezen, whoepsie: ik ga liever voor radicale eerlijkheid) want voor ik die mooie dingen kon bereiken kwam ik mezelf meermaals tegen en groeide de onzekerheid, voelde ik me schuldig omdat ik maar half aan het ondernemer was, half aan het ‘moederen’, half een werknemer,… en raakte ik het Noorden af en toe kwijt. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn onderneming.

Ploeteren, vallen en terug opstaan zorgde en onderstaande drie pijlers zorgden er voor dat ik niet alleen een sterkere ondernemer werd, maar vooral een sterkere vrouw.

Where focus goes, energy flows!

Accountability zorgde voor de ommekeer!

Mijn groei, mijn ommekeer die kwam er door in te zetten op drie belangrijke insteken. Mijn focus lag daarop en ik zorgde voor mezelf voor extra accountability op deze drie thema’s onder andere door me te laten omringen door de juiste mensen.

  • Mijn zone of genius: 
    Groeien als vrouw, groeien als ondernemer begint door te werken in jouw zone of geniuis. Je werkt niet alleen volgens jouw unieke talent, maar ook vanuit jouw waarden, jouw ervaringen en jouw visie. Eens ik die helemaal scherp had, begon de bal te rollen. Durven kiezen voor jezelf en je niet langer vergelijken met anderen is key. 
  • Klaar om de marathon te lopen:
    Wie mij een beetje kent weet dat ik niet van het sportiefste type ben, maar ondernemen gaat echt wel om een marathon lopen, zelfs ééntje met hindernissen. Proberen, testen, uitproberen en opnieuw beginnen. Een positieve mindset helpt je om in het ondernemerschap door te zetten en te groeien. 
  • Doelen en planning:
    Je kan weten waar je goed in bent en een sterke mindset hebben, maar dan toch nog alle kanten opgaan. Doelen stellen en daar een realistische planning voor opmaken zijn key. Dit in een combinatie met op tijd stil staan bij je progressie zorgen voor mijn huidig succes! 
Benieuwd hoe ik het zelf aanpak?

Volg me via sociale media!

Hey, ik ben Justine!

Na tien jaar politieke carrière en verschillende jobs in de sociale sector was het tijd voor iets anders. Van één iets was ik overtuigd: impact maken, een steentje verleggen,… zodat sterke vrouwen de beste versie van zichzelf konden zijn zodat ze niet alleen zelf groeien, maar ook hun onderneming groeit.

Ik startte nogal impulsief met ConfettiCoach, maar na een intens coachingstraject vond ik mijn échte match bij vrouwelijke onderneemsters op zoek naar extra accountability, op zoek naar een buddy, een stok achter de deur. 

Intussen rij ik vanuit het West-Vlaamse Izegem het ganse land door om vrouwen te gaan versterken via 1-op-1 begeleiding in ConfettiBoost of in groepjes tijdens een ConfettiWorks. Kom ik terug thuis dan geniet ik graag van een goed boek of van de weekendjes met mijn twee pleegkindjes. Oh en met een lekker dessertje doe je mij altijd plezier! 


Let’s get social
© Copyright 2021 – 2024 Confetticoach. All Rights Reserved

Website in progress...

We zijn halverwege het jaar, dus het ideale moment om een aantal zaken op punt te zetten. 
Daarom krijgt de website op dit moment een nieuwe update., waardoor niet alle linken, doorverwijzingen,… op dit moment optimaal werken.

Heb je een concrete vraag? 
Stuur me een mailtje via