Confetti Bubbels

Jouw buddygroepje for life!

Community isn't just a group of people!

Het gaat om likeminded ondernemers met een zelfde passie en visie die vanuit connectie elkaar gaan versterken.

Herkenbaar?

 • Je twijfelt, je voelt je onzeker, je weet niet meer wat de volgende stap kan zijn… en niemand om het even tegen te vertellenWant laat ons eerlijk zijn, je moeder begrijpt dit niet.
 • Een grote lancering, een succesvolle verkoop: yes, tijd om te vieren. Maar met wie deel jij je successen?
  Ook dit zal je moeder niet snappen.
 • Een nieuwe naam voor een product of dienst, de invulling van je volgende livedag,… soms zou je gewoon even met iemand willen sparren
 • Je volgde al verschillende cursussen met de beloofde meerwaarde van een buddywerking, maar zonder succes. Niemand nam actie, niemand deed de eerste aanzet, niemand hield vol…

I feel you!

Ik durf je niet te zeggen wat ik al heb betaald aan cursussen, los nog van de tijd die ik er heb in gestoken. En dan heb ik het niet alleen over de tijd om de cursus te verwerken en te gaan toepassen. Nee, het gaat me ook om de tijd die je steekt in de “community” en de bijhorende buddygroepjes. Begrijp me niet verkeerd, ik steek daar heel graag veel tijd in… maar niet als het niets oplevert. 

We zijn soms zo druk bezig met consumeren dat we “geen tijd” meer hebben om het allemaal te implementeren en toe te passen. In het begin van het jaar deed ik wat navraag bij mijn volgers op Instagram: 85% was niet van plan om te investeren in een cursus of een traject. Het was even genoeg geweest…
Maar toch zie ik elke dag mensen die twijfelen en blijven “hangen” in hun onderneming, die nood hebben aan een duwtje in de rug en die geen of een zeer beperkt netwerk hebben.

Tijd om dit aan te pakken dus en de ConfettiBubbels zijn daar de oplossing voor!

Accountability om in actie te komen!

Wist je dat het idee van de ConfettiBubbels eigenlijk gewoon via mijn klanten kwam. In mijn ConfettiBoost traject begeleid ik ondernemers 1-op-1 om meer bewuste beslissingen te nemen en van daaruit in actie te komen naar die ambitieuze doelen. 

En heel vaak kwam het naar voor: “Ik ken eigenlijk niemand om mee te sparren, behalve dan met jou, Justine”. Of een meer ervaren onderneemster zei: “Ik ga dikwijls naar netwerkevenementen, maar ik heb altijd het gevoel dat ik moet geven. Het zou fijn zijn mocht ik ook eens kunnen krijgen.

Als werknemer heb je een leidinggevende of collega’s, mensen in het werkveld die iets gelijkaardigs doen en waar je mee kan sparren, even kan ventileren of dat aperitiefje op vrijdagavond om de week te vieren.
Als ondernemer sta je vaak alleen. 

Oké connecteren met andere ondernemers, maar welke resultaten ga ik halen?

Goed, jij vraagt duidelijkheid!I love it. 
Wel vorig jaar draaide ik al een eerste proefversie van deze ConfettiBubbels. Ik laat een aantal deelnemers graag aan het woord over hun resultaten.

Anke Kerckhofs
Anke staat klaar met haar interieurdadvies. Je huis ziet er straks niet alleen mooi uit, maar ook leefbaar. Lekker praktisch! Oh en haar naam is: Studio Cacao. Lekker hé!
Als je vastloopt in iets of iets negatief meemaakt, kan een relativerende opmerking of blik van een andere kant je helpen. Het zijn mensen die dezelfde dingen meemaken, waardoor hun reacties ook zinvol zijn.

Eline Degroote
Elien is loopbaancoach, maar specialiseert zich in creatieve generalisten. Je kan haar verhaal terug vinden onder de naam Camina.
De vrouwen die in het groepje zitten, zijn gelijkgezinde, ondernemende vrouwen. Het voelt goed om af en toe samen te sparren, te horen hoe anderen bepaalde zaken aanpakken of met welke struggles zij zitten. Daardoor voel ik me niet alleen. Ik heb hierdoor een buddy gevonden waarmee ik elke week cowork. Dat is pas accountability.

Sien Depoortere
Sien heeft een eigen praktijk als psycholoog en is ook founder van “Toerisme voor autisme”. 
Ik kan sinds lange tijd mijn tempo aanhouden, zonder dat het me meer energie kost! Er komt veel op me af dit jaar, maar door jouw ondersteuning en de ConfettiBubbels behoud ik mijn focus, zonder mezelf te verliezen.

Annelien Hacha
Annelien is een Instagram specialist. Ze helpt je sterkere content te creëeren en kan het ook voor jou helemaal uit handen nemen. Haar bedrijf heet Office Hero.
Ik werk nu veel meer aan mijn bedrijf en daardoor ook veel zaken kan optimaliseren en automatiseren! Dat komt mijn klantenservice ten goede!

Ik ben Justine Hollevoet, jouw confetticoach.

Al 15 jaar lang mag ik professioneel samenwerken met mensen die iets willen veranderen, iets willen betekenen, impact willen maken. En hoewel hun overtuiging en passie zo groot is, kunnen ze het vaak niet omzetten in daadkracht. Want “wat als…” ik niet goed genoeg ben of niemand mijn project/product wil kopen. 

Haal de confetti maar boven, want ik zie kansen en uitdagingen. Vanuit een positieve mindset gaan we jouw groot doel in kleine stapjes concreet en behapbaar maken. En dan gaan we schouder aan schouder, stap voor stap dat grote succes halen.

Klaar voor de actie? 
Dit gaan we doen! 

Genoeg blabla, dit mag je concreet verwachten van de ConfettiBubbels:

 • Live startmoment op vrijdag 17 mei
  Verwacht je aan een leuke voormiddag waar we uitgebreid gaan kennis maken met elkaar en elkaars bedrijf. Afsluiten doen we met een lekkere lunch op verder op een informele manier te connecteren.
 • 4 begeleide groepsessies
  Deze sessies gaan online door. We gaan inchecken bij elkaar, zaken afstemmen, feedback geven…: alles om ervoor te zorgen dat jij dichter bij je doel komt. Door de kleine groepjes kan ik jou persoonlijk van heel dichtbij opvolgen. Succes gegarandeerd dus! 
 • Inspiratie via whatsapp
  Tussen de sessies door verliezen we elkaar niet uit het oog. Ik geef elke week in jouw groepje een leuke vraag om mee aan de slag te gaan. En tussendoor kunnen we struggles delen en successen vieren!
 • Live afsluiter om jouw successen te vieren op vrijdag 4 oktober
  Deze keer gaan we voor een namiddagactiviteit! Verwacht je aan een inspirerende talk en de nodige échte bubbels!
 • EXTRA BONUS tot 20 april: deelname aan de ConfettiWorks
  Een specialleke, want wie inschrijft voor 20 april kan gratis deelnemen aan de ConfettiWorks in de maanden mei, juni, september en oktober.
  De ConfettiWorks zijn begeleide co-workmomenten met een workshop vol input. De thema’s voor de komende maanden: “Jouw netwerk in kaart” en “2024-part 2”.
 

Kostprijs: 297 euro (inclusief confetti, exclusief BTW)
Opgelet: deze prijs is geldig tot 20 april. 
Daarna stijgt de prijs naar 397 euro. 

Op welke manier worden de groepjes gemaakt?

Na jouw inschrijving krijg je een uitgebreide vragenlijst. Dit vormt de basis voor het maken van de groepjes. 
Bij de samenstelling houd ik rekening met wat je doet om rechtstreekse concurrentie in het groepje te voorkomen.
Daarnaast bekijk in welke fase van het ondernemerschap jij zit: ben je een starter of net al sterk groeiend. Ik ga op zoek naar de ideale combi.
Indien mogelijk hou ik ook rekening met waar je woont, maar de voorgaande kenmerken zijn voor belangrijker.

De groepssessies zijn geen saaie praatbarakken waar je even kan ventileren en klaar.
Néé, we gaan wel echt aan de slag om jouw uitdagingen aan te pakken. Oké het is fijn dat je hierdoor een fijn buddygroepje hebt, maar de kern is natuurlijk wel groei. En dat kan voor iedereen persoonlijk ingevuld worden: meer zichtbaarheid, meer klanten, meer omzet, meer structuur, meer zelfzorg,…

Wat zou jij kiezen? 

De livedagen zijn met alle ConfettiBubbels samen. De locaties ligt nog niet helemaal vast, whoeps! 
Maar dat zal ergens tussen Gent, Antwerpen, Brussel zijn. In het midden dus!

Dit spreken af per groepje, zodat iedereen er zeker kan bij zijn.
Je kan dus met gerust hart op vakantie vertrekken deze zomer, je hoeft helemaal niets te missen! 

Yes, dat is mogelijk.
Je kan het bedrag in 1 keer betalen of verspreid over 4 termijnen. Op die manier wil ik iedereen de kans geven om deel te nemen. 

Nog twijfels?

Snap ik helemaal. Een investering doen in jezelf en je onderneming is altijd spannend.

Mijn Whatsapp staat voor je op: 0474/581124. 

CONFETTICOACH
Let’s get social

© Copyright 2021 Confetticoach. All Rights Reserved.

Website in progress...

We zijn halverwege het jaar, dus het ideale moment om een aantal zaken op punt te zetten. 
Daarom krijgt de website op dit moment een nieuwe update., waardoor niet alle linken, doorverwijzingen,… op dit moment optimaal werken.

Heb je een concrete vraag? 
Stuur me een mailtje via