Klaar om te knallen?

Welkom in de ConfettiClub!

You’re invited

Als je op deze pagina bent terecht gekomen, dan ben je met je gat in de boter gevallen.
Of moet ik zeggen in de confetti… 

Dankzij het kaartje dat je kreeg, kan jij namelijk één maand gratis deelnemen aan de activiteiten van de ConfettiClub! Lees even verder voor alle details. 

De Confetti…wadde? 

Wacht! Even geduld. Laat me je eerst even meenemen in het verhaal van accountability.
Accountability is doelen stellen en ze ook bereiken, twijfel vervangen door vastberadenheid,… kortom ondernemen met meer focus en actie. 

Ik geloof zo hard dat jij een verschil kan maken in deze wereld met wie je bent en wat je doet. Het is mijn missie om aan de zijlijn te staan en jou toe te juichen als een ietwat te enthousiaste cheerleader naar jouw succes! 

Klaar voor die sjot onder je kont? 

Dé ConfettiClub in 5 weetjes

De ConfettiClub is dé accountabiltiy community voor ondernemers: waar je niet alleen geniet van de sterkte van de groep, maar ook van de persoonlijke aanpak van 1-op-1 begeleiding. Klinkt goed hé!

Dit moet je zeker weten: 

 • De ConfettiClub is een memberschip. 
  Zie het een beetje als een fitnessabonnement die je maandelijks kan aangaan of opzeggen. Elke week zijn er verschillende opties om jouw accountability te versterken. 
  En met het kaartje dat je kreeg, kan je dus één maand gratis testen.
 • Elke ondernemer is welkom.
  Ik ben er van overtuigd dat elke ondernemer, of je nu startend, groeiend of meer ervaren bent: op één of ander moment kan je een duwtje in de rug gebruiken. De ene keer om een nieuw aanbod op punt te zetten, de andere keer om de balans terug te vinden tussen het ondernemerschap en wie je er naast wil zijn.
 • Persoonlijk onboarding
  Misschien herken je dit zinnetje wel: “Je krijgt onmiddellijk toegang tot de cursus en kan onmiddellijk aan de slag.” Lees: “Je wordt aan je lot overgelaten en trek maar je plan.”
  Nee zo gaan we het niet doen in de ConfettiClub. Met elke lid is er een persoonlijke opstartcall. Daar bekijken we jouw business op basis van de business scan die je op voorhand hebt ingevuld en bereiden we samen voor hoe jij optimaal gebruik kan maken van de accountability.
 • 1+1=3
  Met twee kan je meer dan alleen, maar wat als je nu een hele groep van mensen hebt die jou inspireren en motiveren. Ik hou van mijn 1-op-1 werk maar ik zie zoveel mogelijkheden als ondernemers elkaar gaan empoweren. Met deze community is dit mogelijk. Who run the world? 
 • Begeleiding op maat

  De kracht van de groep, maar ook met een persoonlijke aanpak. Na marktonderzoek was duidelijk dat jij geen nummertje wil zijn in de zoveelste gigantische cursus. Via verschillende tools en methodieken krijg jij echt wel op maat advies en begeleiding. 
  Zo krijg je bijvoorbeeld tweewekelijks een vragenlijst waar je persoonlijk advies op krijgt en voor sommige activiteiten is er maximum aantal aanwezigen zodat er voldoende ruimte is voor jouw verhaal. 

 
CONFETTI COACH

Ik ben Justine Hollevoet, jouw confetticoach.

Al 15 jaar lang mag ik professioneel samenwerken met mensen die iets willen veranderen, iets willen betekenen, impact willen maken. En hoewel hun overtuiging en passie zo groot is, kunnen ze het vaak niet omzetten in daadkracht. Want “wat als…” ik niet goed genoeg ben of niemand mijn project/product wil kopen. 

Haal de confetti maar boven, want ik zie kansen en uitdagingen. Vanuit een positieve mindset gaan we jouw groot doel in kleine stapjes concreet en behapbaar maken. En dan gaan we schouder aan schouder, stap voor stap dat grote succes halen.

Wat mag jij nu concreet verwachten?

Jij krijgt 1 maand gratis toegang tot de ConfettiClub en kan dus deelnemen aan alle activiteiten van die maand.
We starten met de persoonlijke onboarding waar ik graag de nodige toelichting geef zodat jij de beste start kan maken. 

Wat moet jij nu doen:

 • Ga naar de betaalpagina van de ConfettiClub via onderstaande pagina.
 • Kies daarna voor 1 maand en geef de kortingcode die je hebt gekregen in.
 • Laat het systeem zijn werk doen, we zien elkaar heel snel.
Let’s get social
© Copyright 2021 – 2024 Confetticoach. All Rights Reserved

Website in progress...

We zijn halverwege het jaar, dus het ideale moment om een aantal zaken op punt te zetten. 
Daarom krijgt de website op dit moment een nieuwe update., waardoor niet alle linken, doorverwijzingen,… op dit moment optimaal werken.

Heb je een concrete vraag? 
Stuur me een mailtje via