Deze week was de finale van mijn marktonderzoek. Uiteindelijk zag ik zo’n 17 startende onderneemsters die zo eerlijk waren hun verhaal met mij te delen. Ik weet dat ze ook deze nieuwsbrief lezen, dus bij deze nog eens dank je wel. Ja, jullie hebben mij echt geholpen.

Het principe was simpel: ik mocht hen een halfuurtje vragen stellen over hun struggles als startende onderneemster en in ruil mochten zij ook mij een halfuurtje vragen stellen om hen weer op weg te helpen. Even sparren om terug duidelijkheid te krijgen…

In één van die gesprekjes kwam het volgende naar boven: “Het niet meer hebben van een baas is mijn grootste vrijheid, maar ook mijn grootste valkuil.”. Denk je nu “Huh, serieus?”. Ik leg het even uit…

De persoon in kwestie was heel blij dat ze de stap naar het ondernemerschap – ook al was dat best wel spannend – had gezet. Ze vond een vrijheid dat ze kon werken wanneer zij de juiste energie had, kon klaar staan wanneer haar kindjes er waren en gewoon de touwtjes zelf in handen had. 
Doen we het daar allemaal niet voor? Of toch met die insteek Persoonlijk het eigen beheer van mijn agenda en mijn tijd is één van de grootste redenen om te kiezen voor het ondernemerschap. Er nog net boven, mijn ongelooflijke drang om impact te willen maken en de wereld een beetje meer confetti te geven.

Maar vanuit dat ondernemerschap miste ze ook wel die baas om even mee te sparren, om als het even dreigde fout te lopen iemand die er was om haar te ondersteunen en te motiveren of als die agenda dreigde te ontploffen even te helpen om op alles terug grip te krijgen. 
En ook die nood zie ik bij veel onderneemsters. Dus als je hier in herkent, wees maar zeker dat je hier niet alleen in bent!  

Je wilt iemand om mee te sparren, om ideeën aan af te toetsen of iemand die met je wil brainstormen. Of je wilt iemand die helpt meedenken wat de volgende stap is en hoe je die dan het beste kan nemen. En je wil gewoon af en toe iemand die eens zegt: “Deze week gaan we nu gewoon dit doen” en je op die manier helpt om focus te houden.

En het fijne is dit is zo oké, meer dan oké zelfs. 
Met twee kan je elkaar gaan versterken en weet en kan je gewoon meer. Simpel als dat! 

Denk je nu: “Hmm, ik kan misschien ook wel zo iemand gebruiken?!”
Wel goed nieuws, want dat is nu eens exact wat ik wil doen met ConfettiCoach onder andere met het cheerleadertraject
En daar komen nog een aantal aanpassingen aan die ik al even met jou wil geven:

  • Het traject dat nu loopt over 3 maanden, zal je kunnen spreiden over 6 maanden. Op die manier werken we nog meer op jouw maat. Eigenlijk ook gewoon een langere begeleiding en dus ook een langere spreiding om te betalen.
  • Er komt ook een “light-versie” van het traject: evenveel waarde, maar beperkter in tijd qua uren coaching. 
  • Ik werk aan een aantal bonusmodules waar jij levenslang zal van kunnen genieten. 
  • … en so much more dat ik nu nog niet kan vertellen. 

Ook de huidige klanten zullen van deze extra’s kunnen genieten, uiteraard! 

De deuren voor het traject zijn nu dicht, maar wil je als eerste op de hoogte zijn dan kan je jou op de wachtlijst zetten.
En voel je maar een beetje kriebel om dit te doen, dan raad ik je aan om je sowieso op de wachtlijst te plaatsen, want de plaatsjes zijn écht beperkt. Dit is geen groots groepstraject maar een individueel traject op maat met eigenlijk constante begeleiding ook tussendoor via Whatsapp. Je kan je dus best wel voorstellen dat ik dit niet voor een grote groep mensen kan doen. 

Jou op de wachtlijst plaatsen heeft dus alleen maar voordelen: als eerste op de hoogte, als eerste alle info, als eerste de kans om in te schrijven… maar geen enkele verplichting. Gewoon knallen dus!

Website in progress...

We zijn halverwege het jaar, dus het ideale moment om een aantal zaken op punt te zetten. 
Daarom krijgt de website op dit moment een nieuwe update., waardoor niet alle linken, doorverwijzingen,… op dit moment optimaal werken.

Heb je een concrete vraag? 
Stuur me een mailtje via