In dit artikel

In dit artikel

Ik ben een krachtige vrouw

Ik weet niet of jullie het hebben gemerkt, maar ik ben aan het knallen.
De voorbije weken had ik zoveel energie, wil ik jullie zoveel brengen en voelt het allemaal zo goed.

Ik kom uit een dal, maar de vibe die ik nu voel rond en voor ConfettiCoach is héérlijk! 

Ik kies voor mezelf

Hoe en waarom het nu allemaal zoveel vlotter gaat, komt vanuit een aantal insteken. En wie mijn socials wat heeft gevolgd zal dit stukje wel herkennen.

Eind december 2021 nam ik de beslissing om afscheid te nemen de politiek, zowel van mijn mandaten als raadslid als van mijn job binnen de politiek. Eigenlijk draaide heel mijn leven rond de politiek… 
Maar de druk werd zo hoog dat ik er letterlijk onderdoor ging. Een maand terug kon ik dit wellicht nog niet vertellen omdat het nog zo diep zat. 

Maar nu voelt het zo goed. Alsof ik de eerste keer in mijn leven voor mezelf heb gekozen. Ik kies zelf hoe ik mijn week plan, ik kies zelf wat ik doe in mijn vrije tijd en ik kan terug mijn enthousiasme kwijt.  Ik denk aan de woorden: verlossing, opgelucht, ademen,…

Darom durf in nu met zoveel overtuiging zeggen: 
Ik Ben Een Krachtige Vrouw

Samen op stap

Nee ik ga niet weer wandelen…. alhoewel. 😉
Ik wil je meenemen in mijn verhaal als vrouw, ondernemer, collega, pleegouder, feministe,… en je meer vertellen in de vorm van nieuwsbrieven.

Ook wil ik je nieuwsgierig maken naar de thema’s van ConfettiCoach: “Pressure“, “Positive Thinking” en “Planning“. Ik toon je wat voor mij werkt, hoe ik dingen heb geprobeerd en misschien wel keihard met mijn kop tegen de muur heb gelopen. Wie weet kunnen we wel eens samen iets proberen… in de vorm van een challenge?

Maar vooral hoop ik jullie te inspireren via deze weg. Net zoals ik probeer te doen met de stories, webinars en alles wat ik als ConfettiCoach aanbied. 

Deel dit bericht:

Meer van dit

Een focusgroep als marktonderzoek

Marktonderzoek is cruciaal! Zomaar iets lanceren zonder te weten of je klanten er nood aan heeft is eigenlijk verloren moeite. Voor het eerste ging ik experimenteren met een focusgroep in plaats van de klassiekere enquêtes en interviews.

Lees verder

Ik wil een baas!

Deze week was de finale van mijn marktonderzoek. Uiteindelijk zag ik zo’n 17 startende onderneemsters die zo eerlijk waren hun

Lees verder

Hoe het allemaal begon

Van verantwoordelijke op speelpleinen, naar dienstencentra om via de kinderopvang naar de politiek te gaan en vandaag te eindigen in een vrouwenverenging: 15 jaar jobhoppen.

Lees verder

Wie zit er bij jou aan het stuur?

Je “drivers”, je drijfveren zijn een bepaalde gedraging waar we als persoon, dus zeker ook in ons ondernemerschap, makkelijk in vervallen. Zeker als er een bepaalde spanning of stress aanwezig is.

Lees verder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Let’s get social

© Copyright 2021 Confetticoach. All Rights Reserved.

Website in progress...

We zijn halverwege het jaar, dus het ideale moment om een aantal zaken op punt te zetten. 
Daarom krijgt de website op dit moment een nieuwe update., waardoor niet alle linken, doorverwijzingen,… op dit moment optimaal werken.

Heb je een concrete vraag? 
Stuur me een mailtje via