In deze #confettichallenge wil ik de aandacht vestigen op het “plannen”. Plannen gaat voor mij over meer dan weten welke afspraak je morgen hebt. Het gaat hem om structureren en organiseren zodat alles op de meest efficiënte manier kan verlopen. Een manier die eenvoudig en betrouwbaar is en jou vooral steeds meer energie geeft in plaats van energie vraagt.

Een van de zaken die ik het eerst heb aangepakt is mijn mailbox. Op een gewone dag krijg ik gemiddeld zo’n 75 mails per dag. En nee dat zijn niet allemaal nieuwbrieven met leuke aanbiedingen (zie tips!). Vroeger had ik dagen waar ik enkel bezig was met het beantwoord en verwerken van mails. Herkenbaar? En had je dan ook het gevoel op het einde van de dag dat je eigenlijk niets had gedaan?

Ik daag jullie uit om deze week met deze tips eens aan de slag te gaan! Laat je me even weten hoe het is geweest? (mailen kan naar )

Dit is pas het begin van aan de slag te gaan met je mailbox. Meer tips en tricks komen er zeker in mijn workshops, 1 op 1 coaching en in volgende #confettichallenges.

Veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Website in progress...

We zijn halverwege het jaar, dus het ideale moment om een aantal zaken op punt te zetten. 
Daarom krijgt de website op dit moment een nieuwe update., waardoor niet alle linken, doorverwijzingen,… op dit moment optimaal werken.

Heb je een concrete vraag? 
Stuur me een mailtje via