Zelfzorg in 20 dagen

Na een hele tijd experimenteren binnen mijn onderneming heb ik beslist om meer in te zetten op online programma’s.
Met deze programma’s kan ik meer informatie en inspiratie delen, kan ik meer mensen bereiken en doe ik echt wat ik graag doe!

Starten doen we met dit programma rond zelfzorg. 
Zelfzorg gaat om veel meer dan dit ene momentje in de week waar je geniet van een bad, of die ene reis in de zomer waar je alles kan loslaten,… Zelzorg is een dagelijkse activiteit die wel wat werk vraagt wil je er écht goed in worden.

Daarom wil ik je gedurende 20 dagen lang, elke dag inspireren met een stukje zelfzorg. Het wordt een uitgebreid programma met een mix van opdrachten, podcasts, video’s, teksten,… Kortom voor iedereen wat wils.

We starten op maandag 28 maart.
Vanaf dan krijgen jullie toegang tot de online tool, waar je elke dag inspiratie zal vinden.
We koppelen er ook een facebookcommunity aan, zodat je jouw ervaringen kan delen. 
Ik ben ervan overtuigd dat als je je laat onderdompelen in dit verhaal je stappen zet naar meer zelfzorg, naar meer zelfliefd, naar een leven op jouw maat!

Dit traject zal éénmalig gratis worden aangeboden.
Inschrijven is mogelijk via onderstaand formulier.

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *