Laat het maar groeien en bloeien

Ik ken mensen die werken met een woord van het jaar of een woord van de week. Het is voor hen een manier van focus houden, van geïnspireerd zijn.
Ik kan het alleen maar toejuichen.

Mocht ik voor de afgelopen week een woord kiezen dan kies voor “overvloed”. Overvloed in creëren, in positieve vibes, in inspiratie, in dankbaarheid, in enthousiasme, in zelfontwikkeling,… Ik leg jullie graag uit waarom. 

À volonté

Ik moet iets bekennen. Een jaartje terug startte ik met ConfettiCoach in een impulsieve bui tijdens de zoveelste coronalockdown. Ik was overtuigd dat ik al snel de nodige klanten zou hebben en content à volonté zou produceren. 

Bleek dat even tegen te vallen… het vroeg allemaal meer werk, moed en energie dan ik dacht. En die klanten? Die bleven uit…
Ik begon te twijfelen of dit het wel was en of ik hier wel ooit iets zou aan verdienen. 

En bij dat laatste zat ik fout. Ik wou iets verdienen, ik wou meer financiële vrijheid, … en deed daarvoor allemaal dingen die eigenlijk helemaal niet “ik” waren. Ik wou heel veel, maar vergat waar het eigenljik écht om ging.
En dat is geven!

Dankzij de coaching van Kim Munnecom ben ik een shift beginnen maken. Met als resultaat dat mijn focus nu volledig ligt op het geven. 
Geven à volonté!

Bloeien en groeien

De focus is dus op dit moment anders… en dat voelt goed! Meer dan goed zelfs. Want ik doe de dingen die ik graag doe, zoals deze nieuwsbrief schrijven op een vrijdagavond.  

De komende periode mag je dus nog meer verwachten in de vorm van blogberichten, webinars, insteken via sociale media,..

Ik vraag alleen één iets terug. Daag me uit door vragen te stellen, kritisch te zijn, feedback te geven,…
Bloei en groei met me mee.
Laat ons samen op pad gaan en elkaar versterken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Website in progress...

We zijn halverwege het jaar, dus het ideale moment om een aantal zaken op punt te zetten. 
Daarom krijgt de website op dit moment een nieuwe update., waardoor niet alle linken, doorverwijzingen,… op dit moment optimaal werken.

Heb je een concrete vraag? 
Stuur me een mailtje via