In dit artikel

In dit artikel

Kiezen is verliezen: of toch niet helemaal...

Het voorbije jaar was een boeiende reis als ondernemer. Ondernemen zit niet in onze familie, dus een voorbeeld van dichtbij is er niet. Maar al van tijdens mijn studies was er een kriebel om iets van en voor mezelf te hebben.

En dat is de voorbije jaren al heel breed en verschillend geweest. Ik droomde van een eigen vzw rond opvoedingsondersteuning, een lingeriewinkel zag ik ook wel zitten, of een alternatieve speeltuin.. maar uiteindelijk is het ConfettiCoach geworden.

Ik ben nog elke dag blij dat ik deze stap heb gezet. Ook al loopt het nog niet zoals ik zou willen, toch heb ik al serieuze stappen gezet. Zeker de voorbije periode doet me deugd. Ik ben veel aan het testen met de webinars, blogberichten, free downloads, deze nieuwsbrief, sociale media,… 
Zo ga ik op zoek naar wat ik leuk vind en waar ik verder wil in investeren.

Het geven van de webinars de voorbije weken heeft me echt goed gedaan op verschillende manieren. 

Ten eerste heb ik ondekt hoe graag ik dit doe. Ik vind het leuk om de presentaties te maken, op zoek te gaan naar extra links en informatie voor wie nog meer wil, ook het begeleiden van de sessie verloopt naar mijn zin… Ik voel gewoon in elke vezel van mijn lijf, dit doe ik graag!

Ten tweede ben ik ook gaan beseffen hoeveel er eigenlijk te geven is. Er vloeit op dit moment zoveel informatie en inspiratie. De bedoeling was om drie workshops te gaan creeëren. Eentje voor elk thema waar ik rond werk: stress, positieve mindset en plannen. Deze drie thema’s zijn voor mij heel sterk met elkaar verbonden. Ze opsplitsen is geen optie meer en een workshop rond één thema zal mij niet genoeg ruimte geven voor wat ik eigenlijk wil geven. 

Dus besliste ik deze week om het anders aan te pakken. Ik ga voor online programma’s waar ik breder kan werken, een blijvende community kan uitbouwen en op hetzelfde moment veel meer mensen kan bereiken. Hoe of wat, dat werk ik nu verder uit.  En ik kijk er zo hard naar uit om jullie mee te nemen in dit verhaal! 
Workshops ga ik enkel nog op vraag en op maat organiseren.

Deel dit bericht:

Meer van dit

Een focusgroep als marktonderzoek

Marktonderzoek is cruciaal! Zomaar iets lanceren zonder te weten of je klanten er nood aan heeft is eigenlijk verloren moeite. Voor het eerste ging ik experimenteren met een focusgroep in plaats van de klassiekere enquêtes en interviews.

Lees verder

Ik wil een baas!

Deze week was de finale van mijn marktonderzoek. Uiteindelijk zag ik zo’n 17 startende onderneemsters die zo eerlijk waren hun

Lees verder

Hoe het allemaal begon

Van verantwoordelijke op speelpleinen, naar dienstencentra om via de kinderopvang naar de politiek te gaan en vandaag te eindigen in een vrouwenverenging: 15 jaar jobhoppen.

Lees verder

Wie zit er bij jou aan het stuur?

Je “drivers”, je drijfveren zijn een bepaalde gedraging waar we als persoon, dus zeker ook in ons ondernemerschap, makkelijk in vervallen. Zeker als er een bepaalde spanning of stress aanwezig is.

Lees verder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Let’s get social

© Copyright 2021 Confetticoach. All Rights Reserved.

Website in progress...

We zijn halverwege het jaar, dus het ideale moment om een aantal zaken op punt te zetten. 
Daarom krijgt de website op dit moment een nieuwe update., waardoor niet alle linken, doorverwijzingen,… op dit moment optimaal werken.

Heb je een concrete vraag? 
Stuur me een mailtje via